Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Güne güzel bir başlangıç yapıp, güveçte arpacık soğanlı et yemeği hazırlamaya karar verdim. Öncelikle etin kavrulması aşamasında hangi baharatları kullanmanın en iyi sonucu vereceğini merak ediyorum. Özellikle pul biber ve karabiberin yanında başka hangi baharatları eklemem önerilir? Ayrıca, pişirme süresi hakkında biraz daha bilgi verirsen, etin yumuşaklığını sağlamak için ne kadar süre beklemem gerektiğini daha iyi ayarlayabilirim. Son olarak, taze kekik dışında başka hangi otlar yemeğe lezzet katabilir?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Güne güzel bir başlangıç yapıp, güveçte arpacık soğanlı et yemeği hazırlamaya karar verdim. Öncelikle etin kavrulması aşamasında hangi baharatları kullanmanın en iyi sonucu vereceğini merak ediyorum. Özellikle pul biber ve karabiberin yanında başka hangi baharatları eklemem önerilir? Ayrıca, pişirme süresi hakkında biraz daha bilgi verirsen, etin yumuşaklığını sağlamak için ne kadar süre beklemem gerektiğini daha iyi ayarlayabilirim. Son olarak, taze kekik dışında başka hangi otlar yemeğe lezzet katabilir?
Cevap yaz