Kıymalı arpa şehriye yemeğini denemek istiyorum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor ve adımlar da anlaşılır. Özellikle yoğurt ya da turşu ile servis edilmesi fikri çok hoşuma gitti. Acaba bu yemeği hazırlarken başka bir sebze eklemeyi denersem lezzeti nasıl olur? Ayrıca, kıymanın türü gerçekten fark eder mi? Koyun kıyması kullanırsam daha mı lezzetli olur?
Kıymalı arpa şehriye yemeğini denemek istiyorum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor ve adımlar da anlaşılır. Özellikle yoğurt ya da turşu ile servis edilmesi fikri çok hoşuma gitti. Acaba bu yemeği hazırlarken başka bir sebze eklemeyi denersem lezzeti nasıl olur? Ayrıca, kıymanın türü gerçekten fark eder mi? Koyun kıyması kullanırsam daha mı lezzetli olur?
Cevap yaz